Vacature Verpleegkundige HBO

Kom bij ons werken!

Bij Maxima Zorg is het uitgangspunt: uw zorgwens, onze zorg. Bij het geven van thuiszorg gaan we uit van de wens van de cliënt. Hoe wil hij of zij verzorgd worden? Wat zijn zijn of haar voorkeuren?

Die wensen zijn heel persoonlijk en vragen goede afstemming. Vaak ook zijn de voorkeuren ingegeven door de religieuze of culturele achtergrond van een cliënt. Wij stemmen onze zorg daarop af.

Onze zorgverleners hebben daarom ook diverse culturele achtergronden en spreken naast het Nederlands of Engels bijvoorbeeld Marokkaans, Turks of Arabisch. Bij ons geldt voor de lichamelijke verzorging: mannen verzorgen mannen, vrouwen verzorgen vrouwen.

Onze gespecialiseerde professionals doen hun werk met persoonlijke aandacht.

Wij zijn per direct op zoek naar Verpleegkundigen HBO in de regio Amsterdam en omstreken.


Functiebeschrijving

 • Je verpleegt en verzorgt clienten aan de hand van een zorgplan.
 • Je coördineert delen van de zorgverlening, stelt verpleegkundige diagnoses, signaleert veranderingen in de zorgvraag en neemt eventuele passende maatregelen.

Dit bieden wij

 • Flexibele of vaste invulling van je uren
 • Inroostering in goed overleg (er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met je wensen)
 • Salaris is conform CAO VVT, afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • Scholingsmogelijkheden

 • Daarnaast krijg je

  Veel vrijheid
  De voordelen van een groeiende organisatie
  Goede balans tussen werk en privé

  Wat vragen we van jou?

  Allereerst ben je bezit van een diploma Verpleegkundige HBO (niveau 4 of 5) en heb je rijbewijs B. Uiteraard word je enthousiast van het werken met mensen en word je gedreven door de wens dat goed te doen. We zien graag dat je zelfstandig, ondernemend en flexibel bent.

  We nodigen je nadrukkelijk uit te solliciteren als je naast het Nederlands en Engels andere talen spreekt en vanuit je eigen achtergrond bekend bent met een andere cultuur dan de Nederlandse. Ook nodigen we mannen uit te solliciteren.

  Is dit iets voor jou?
  Neem dan contact met ons op.
  Bij Maxima Zorg kan je vaak snel aan de slag.