Vacature Huishoudelijk medewerker

Kom bij ons werken!

Bij Maxima Zorg is het uitgangspunt: uw zorgwens, onze zorg. Bij het geven van thuiszorg gaan we uit van de wens van de cliënt. Hoe wil hij of zij verzorgd worden? Wat zijn zijn of haar voorkeuren?

Die wensen zijn heel persoonlijk en vragen goede afstemming. Vaak ook zijn de voorkeuren ingegeven door de religieuze of culturele achtergrond van een cliënt. Wij stemmen onze zorg daarop af.

Onze zorgverleners hebben daarom ook diverse culturele achtergronden en spreken naast het Nederlands of Engels bijvoorbeeld Marokkaans, Turks of Arabisch. Bij ons geldt voor de lichamelijke verzorging: mannen verzorgen mannen, vrouwen verzorgen vrouwen.

Onze gespecialiseerde professionals doen hun werk met persoonlijke aandacht.

Wij zijn per direct op zoek naar huishoudelijk medewerkers in de regio Amsterdam en omstreken.


Functiebeschrijving

Het uitvoeren van huishoudelijke taken bij de cliënt thuis, waarbij de focus gelegd wordt op de zelfredzaamheid van de cliënt. De werkzaamheden vinden plaats in stabiele cliëntsituaties, zoals bij ouderen en/of gehandicapten die niet in staat zijn zelf het huishouden te doen.

Functievereisten

 • Ervaring met diverse huishoudelijke taken.
 • De uitvoering van werkzaamheden is gebonden aan voorschriften en afspraken die gemaakt zijn in het individuele zorgplan van de cliënt.
 • Sociale vaardigheden als inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en het bewaren van de eigen houding zijn van belang in de contacten met cliënten en mantelzorgers, waarbij de zelfredzaamheid van de cliënt ten aanzien van huishoudelijke werkzaamheden in acht wordt genomen.
 • Er is risico op het veroorzaken van materiële schade bij de uitvoering van de huishoudelijke werkzaamheden en risico op het veroorzaken van immateriële schade in het contact met de cliënt en/of mantelzorgers.
 • Oplettendheid is vereist voor het signaleren van eventuele veranderingen op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden.
 • Eisen worden gesteld aan ordelijkheid en hygiëne in verband met schoonmaakwerkzaamheden. Integriteit en betrouwbaarheid zijn aan de orde in contacten.
 • met cliënten. Eisen worden gesteld aan voorkomen en gedrag in verband met het hebben van contacten met cliënten en mantelzorgers.

Dit bieden wij

 • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT
 • Prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Grote mate van zelfstandigheid
 • Cliënten en een organisatie die jouw inzet waarderen

Daarnaast krijg je

Veel vrijheid
De voordelen van een groeiende organisatie
Goede balans tussen werk en privé

Wat vragen we van jou?

Je vindt het leuk om met mensen te werken en wil dat graag goed doen. We zien graag dat je zelfstandig, ondernemend en flexibel bent.

We nodigen je nadrukkelijk uit te solliciteren als je naast het Nederlands en Engels andere talen spreekt en vanuit je eigen achtergrond bekend bent met een andere cultuur dan de Nederlandse. Ook nodigen we mannen uit te solliciteren.

Is dit iets voor jou?
Neem dan contact met ons op.
Bij Maxima Zorg kan je vaak snel aan de slag.