VACATURES

Werken in de thuiszorg in Amsterdam - Alvast van harte welkom!

Mensen ondersteunen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, is mooi en betekenisvol werk. Bij Maxima Zorg houden we rekening met de culturele en religieuze achtergrond van onze cliënten. Ook zorgen we dat we met hen kunnen communiceren in de taal die hen vertrouwd is. Dat maakt de zorg die wij geven hooggewaardeerd door onze cliënten.

Het rekening houden met religieuze en culturele voorkeuren laat zich zien in het gegeven dat bij ons mannen lichamelijk worden verzorgd door mannen, en vrouwen door vrouwen. Wij nodigen daarom mannen uitdrukkelijk uit te solliciteren.

Maxima Zorg is een organisatie in ontwikkeling. Ons cliëntenbestand groeit doordat de gespecialiseerde zorg die we bieden steeds beter bekend raakt.

Beschikbare vacatures voor

Ook hebben we geregeld plek voor stagiaires
We staan open voor stagiaires MBO-Verpleegkunde en hbo-V en Verzorgende IG.

We bieden

  • Veel vrijheid
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De voordelen van een groeiende organisatie
  • Veel ruimte voor (bij)scholing
  • Goede balans tussen werk en privé
Iedereen die bij ons werkt heeft een zelfstandige, ondernemende en flexibele instelling.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij jullie solliciteren?

Heb je interesse in een van onze openstaande vacatures? Vul dan ons contactformulier in en benoem de vacature in kwestie in het onderwerp van je bericht. Je kunt ook direct bellen naar 020 – 615 34 47.

Welke arbeidsvoorwaarden hanteren jullie?

Alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao van Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg (VVT). Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Kan ik bij jullie stage lopen?

We hebben geregeld plek voor stagiaires. Studeer je MBO-Verpleegkunde, HBO-V of Verzorgende IG? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 020 – 615 34 47.