Over ons / Missie en visie

Wij bieden thuiszorg met persoonlijke aandacht van gespecialiseerde professionals. Wij verzorgen u volgens úw wens

Missie

Maxima Zorg wil dat mensen zo plezierig mogelijk kunnen leven: zo lang mogelijk zelfstandig wonen en de regie blijven voeren over hun leven. Wij bieden daarom professionele zorg en dienstverlening vanuit het besef dat het in de kern gaat om relaties tussen mensen die iets voor elkaar betekenen.

Ons streven is bij te dragen aan de kwaliteit van leven en het welbevinden van onze cliënten, daarbij eventueel ondersteund door familie, vrijwilligers en mantelzorgers.

Het bijzondere aan onze dienstverlening is dat in hoge mate rekening wordt gehouden met de cultuur, religie en persoonlijke wensen van de zorgbehoevende.

Visie

Zorg en dienstverlening is en blijft mensenwerk. Daarbij zijn alle activiteiten en alle schakels in de onderlinge samenwerking even belangrijk. Alles en iedereen verdient evenveel aandacht. Wij zijn een (thuis)zorgorganisatie waarbij hoogwaardige professionele zorglevering op maat centraal staat. Hieruit vloeit voort dat wij onze dienstverlening voortdurend kritisch evalueren om tot een hoger niveau te komen.

Wij richten ons met name op de nieuwe Nederlanders, welke niet of nauwelijks de weg naar de zorg weten te vinden. Hen leveren we alle vormen van thuiszorg gebaseerd op de behoefte van de zorgvrager.

Wij richten ons op

  • Het leveren van kwalitatief hoogwaardig professionele, kortdurende en langdurige thuiszorg
  • Het leveren van zorg waarbij de cultuur, religie en persoonlijke wensen van de zorgbehoevende centraal staat
  • Het geven van adviezen en voorlichting over gezondheid en welzijn

Koninklijk verzorgd is al sinds de oprichting ons motto. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Wij scoren gemiddeld een 8,7 in klanttevredenheidsonderzoeken.

Erkenningen

HKZ
Het HKZ-certificaat toont aan dat het kwaliteitssysteem van Maxima Zorg voldoet aan de strenge normen die gelden voor zorginstellingen. Naast de individuele aandacht die u van Maxima zorg krijgt, verdient u immers de beste kwaliteit zorg.

SBB
Maxima Zorg is een erkend leerbedrijf en een bekwame praktijkopleider van zorgprofessionals, aangesloten bij De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Onze medewerkers worden intensief begeleid en doen in de praktijk de juiste kennis en competenties op. Zo streven wij ernaar een aantrekkelijke werkgever te zijn.

Wilt u verder met ons in gesprek?
Neem dan gerust contact met ons op.